Penzion Berc

Želeška cesta 15, 4260 Bled

Telephone

+386 4 574 18 38

Penzion Berc leži na mirni lokaciji sredi razgibane blejske krajine, ki se na vzhodu dviga v mogočne Julijske Alpe. Od mestnega jedra Bleda, enega najlepših in najstarejših turističnih krajev v Sloveniji, je oddaljen le tri minute hoje – enako blizu je tudi Blejsko jezero.

Penzion Berc pa je mnogo več, kot le ponudnik prenočišč in dobre kulinarike. Njihova zgodba je namreč rasla in se razvila na temeljih več kot 100-letne tradicije, ki se začenja leta 1908, ko je njihov praded Jožef Berc postal lastnik kmečkega posestva. Današnja mogočna zunanja podoba penziona še vedno ohranja rdečo nit nekdanje arhitekture ter opominja na pot, ki so jo prehodili njihovi predniki.

Prelomen trenutek za razvoj današnjega penziona je bil v letu 1954, ko sta se Ludvik in Rozalija Berc odločita za opustitev kmetijske dejavnosti ter s tem za vstop na izzivov polno pot turizma. Pot ni bil lahka, bila pa je vredna in poseben uspeh je bil okronan v začetku 70-ih let, ko sta Ludvik ml. in Milena Berc prevzela domačijo ter jo spremenila v najmodernejši penzion v takratni Jugoslaviji.

Kmetija je spremenjena v prijazen butični hotel. S spoštovanjem ohranjajo predanost tradiciji, zaradi česar se na vsakem koraku čuti mirno in domačno vzdušje, hkrati pa sledijo sodobnim trendom na področju interierja in eksterierja ter vrhunske kulinarike.

Sedaj že tretja generacija nadaljuje uspešno zgodbo Penziona Berc. Prisegajo na domačnost, zaradi katere se gostje vedno z veseljem vračajo, hkrati pa uspešno gredo v korak s časom tako pri obnovi prostorov kot ponudbi vrhunske kulinarike.

Vabljeni!

PenzionBERC

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem