Extreme Intimo

Nazorjeva ulica 8, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 (0)59 957 700

Udobno, lepo, pikčasto in črtasto? Ja, to smo mi!

Extreme Intimo je podjetje, ki se trudi, da s spodnjim perilom, spalnim programom in kopalkami naredi udobne in moderne kose, katere boste vsi oboževali. Verjamemo, da to, kar imamo direktno na naši koži, mora biti nežno in mehko, zato se trudimo, da uporabljamo le naravne materiale.

Seveda, nikoli ne pozabimo na edinstven dizajn, ki je prav tako pomemben. Z izbranimi motivi si želimo, da vam mavrično obarvamo prav vsak dan in verjamemo, da z nami svoj dan začnete z nasmehom.

Podjetje Extreme Intimo je bilo ustanovljeno leta 1992 in kakor letijo leta, imajo vedno bolj zabavne in sveže ideje za vas. Velikokrat so njihova inspiracija prav stranke.

Vsaka nova sezona, je priložnost, da se pokažejo v najsvetlejši luči in letno se pod blagovno znamko Extreme Intimo proizvedejo štiri različne linije za ženske, moške, deklice, dečke, dojenčke in vse imajo svoje podlinije. Se vam zdi, da imajo veliko dela? Za njih je to čisti užitek! Vsak nov model je za hjih kot belo platno, ki ga je potrebno obarvati z veselimi barvami.

Obiščite nas v trgovini Extreme Intimo in sebe ter svoje najbližje razvajajte v svetu kvalitetnega bombažnega spodnjega perila, z igrivimi vzorci. Modeli in barvni odtenki vseh kolekcij sledijo najnovejšim modnim smernicam in so izgrivimi vzorci. Z njimi boste vse pozornosti deležni tudi na plaži!

ExtremeIntimo_slika-01.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem