Pri Lujzi

Dobrovnik 273a, 9223 Dobrovnik

Telephone

02 579 90 06

Gostilna Pri Lujzi Dobrovnik

Gostilna pri Lujzi se nahaja v Dobrovniku ob glavni cesti v bližini Bukovniškega jezera. Znana je po gostoljubnosti, izredno okusni hrani in po tem, da sprejme manjše ali večje skupine. V gostilni vam lahko pripravimo kosilo ali večerjo, praznovanje rojstnega dne ali pomembno obletnico. Ponujamo vam nepozabna doživetja z dobrimi jedmi in dobrimi domačimi vini. Gostinski del sprejme 60 oseb v dvorani in 50 oseb v prostoru pred šankom,posebna vinska klet 60 oseb in letni vrt 40 oseb.

Vinoteka

Ob prihodu v gostilno Pri Lujzi, Vas bomo pospremili v vinoteko, v kateri hranimo naša vrhunska vina. Ob video predstavitvi naših vinogradov, Vam bomo povedali nekaj o zgodovini in pridelavi vin. Med predstavitvijo boste poizkusili vina. Pripravili Vam bomo tudi prigrizek, saj vinu hrana še izboljša okus.

Vinska klet

Vinska klet je namenjena za degustacije vin, kosila, večerje, praznovanjem zaključenih družb (poročna kosila, rojstni dnevi, obletnice, srečanja. V tem primeru preuredimo dvorano glede na želje in zahteve slavljenca oz. za potrebe dogodka.

Vinogradništvo

Naši vinogradi se nahajajo v Dobrovniških goricah v Prekmurju. Skupaj obdelujemo 1,7 hektarjev vinogradov. Vinograde obdelujemo okolju prijazno, trte pa ne preobremenjujemo. Kakovostnemu ročnemu delu v vinogradu posvečamo največjo pozornost. Zato nam delo v vinogradu, v kleti in zadovoljstvo naših strank in ljubiteljev vina dajejo veliko veselja in zadovoljstva. Vinogradi iz katerih pridelujemo vina so vključeni v Integrirano pridelavo grozdja, kjer je uporaba gnojil in fitofarmacevtskiih sredstev omejena, evidentirana in kontrolirana ...

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Facebook

Komentiraj

Komentirate kot gost.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem