Vander Urbani Resort

Krojaška ulica 6-8, 1000 Ljubljana

Telephone

+386 1 200 9000

NE IŠČI HOTELA...
Ne pričakuj gizdave hotelske fasade, steklenega preddverja ali napušča, pod katerim izstopiš iz avtomobila. Si v stari Ljubljani, ki je zaprta za promet. Vander so štiri stare mestne hiše v vrsti podobnih hiš, ki se stiskajo ob vznožju ljubljanskega hriba in spuščajo na obrežje Ljubljanice. Navzven so to čisto navadne hiše, navznoter pa so preoblečene s sodobno oblikovalsko strastjo.

STARO IN NOVO V STRASTNEM OBJEMU
Pod plaščem starih meščanskih hiš se skriva 16 sob in arhitektura*, posvečena visoki kakovosti bivanja. Ja. To je Vander. Senzualen, zlit z okoljem in senzibilen za potrebe sodobnega popotnika. Interier je zasnovan kot nepretrgana linija, ki neopazno teče iz hiše v hišo in zapeljuje s presenetljivimi pogledi, ki se zaokrožijo z očarljivim razgledom s terase na strehi. Takšna je tudi Ljubljana: zaljubljena v staro in v nenehnem lovu za novim.

NE BODI TURIST. BODI LJUBLJANČAN.
Ljubljana je slovenska prestolnica, poslovno in trgovsko središče Slovenije, univerzitetno mesto, kulturno središče z dinamičnim 
umetniškim utripom in secesijskim šarmom. Predvsem pa eno najbolj idiličnih mest v Evropi.* Ob lepem vremenu Ljubljančani radi preživijo popoldan v številnih lokalih na obrežju Ljubljanice, kjer se jim mirno lahko pridružiš tudi ti.

VEMO, KAJ POTREBUJEŠ, KO SEZUJEŠ POPOTNE ČEVLJE.
Mehki copati. Udoben naslanjač. Požirek osvežilne pijače. Prigrizek. Mimogrede še e-pošta. Kopalnica, ki razvaja. Postelja, ki se prileže kot rokavica. Mir. Počitek. Kraljevski zajtrk. Nova avantura ... 16 sob – Vander, Zen, River – niso samo to, kar pričakuješ. Vsaka od njih je nekaj več. Intimna atmosfera. Unikaten bivalni ambient. Skrben izbor barv in materialov. Vrhunska notranja oprema. In še več ... 

SODOBNA KULINARIKA S PRIDIHOM TRADICIJE
Restavracija v pritličju Vandra, v mirnem in intimnem zavetju ozke Krojaške ulice, je idealno okolje za užitek ob dobri hrani in kozarčku žlahtne kapljice.

»INFINITY«
S soncem oblita terasa na Vandrovi strehi je intimna in hkrati brezmejna. Panoramski pogled po opečnatih strehah in živahnih ulicah starega mesta te v hipu prevzame z občutkom, da si našel svoj prostor pod soncem. In ko v majhnem bazenu na terasi dobesedno zalebdiš nad mestom, neskončnost postane zelo konkreten občutek. V zastekljenem delu terase (sončni studio) se lahko srečujejo tudi zaključene družbe.

POSLOVNA SREČANJA & ZASEBNI DOGODKI
Vabimo vas, da v intimnem vzdušju naše terase na strehi preživite sproščujoče ure v svoji izbrani družbi. Ob vnaprejšnjem dogovoru lahko v Vander pridete na poslovni zajtrk (»power breakfast meeting« od 7.00 do 9.30) ali na kosilo, na poslovno srečanje ali na večerni party. Poslovna srečanja
gostimo za največ do 50 oseb.

Presenetite svoje poslovne partnerje, sodelavce, prijatelje ali družino z nepozabnim srečanjem v Vandru.

VanderHotel_slika.jpg

Kontakt

  • E-Mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  • Fax: +386 1 200 9001

Facebook

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem