Pravila sodelovanja v nagradnih igrah POI

1. Splošne določbe

Organizator nagradne igre je podjetje Versa d.o.o.

Nagradne igre bodo potekale od 1. januarja 2014 do vključno 31. decembra 2014 in potekajo v družbenem omrežju Facebook na strani http://www.facebook.com/POI.Slovenija. Facebook ni pokrovitelj nagradne igre, prav tako pa nagradna igra ni na noben način povezana s Facebookom. Namen nagradne igre je promocija strani POI Slovenija v družbenem omrežju Facebook (http://www.facebook.com/POI.Slovenija)

2. Pogoji sodelovanja

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki družbenega omrežja Facebook, ki so na Facebook strani POI.Slovenija kliknili gumb »Všeč mi je« oziroma »Like«, delili objavo nagradne igre, v komentar objave napisali pravilen odgovor na nagradno vprašanje, so starejši od 18 let oziroma so mladoletne osebe, ki so za sodelovanje v nagradni igri pridobile privolitev staršev oziroma zakonitega zastopnika, so državljani Republike Slovenije s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji in sprejemajo pogoje te nagradne igre.

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni podjetja Versa d.o.o in zaposleni podjetij, ki so neposredno povezana z nagradno igro, ter njihovi družinski člani. Sodelovanje v nagradni igri je za udeležence brezplačno. Sodelujoči sami nosijo vse stroške sodelovanja (dostop do interneta, prenos podatkov ...).

3. Opis nagradne igre

Nagradna igra poteka na Facebook strani http://www.facebook.com/POI.Slovenija. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi uporabniki, ki ustrezajo pogojem iz 2. točke teh pogojev sodelovanja.

4. Objava in varovanje osebnih podatkov

S prijavo v nagradne igre se udeleženci strinjajo, da organizator javno objavi njihovo ime in priimek oziroma uporabniško ime v družbenem omrežju Facebook v vseh medijih z objavo nagrajencev. Ostali podatki, pridobljeni z nagradno igro, ne bodo javno objavljeni in jih bo organizator varoval v skladu z varovanjem osebnih podatkov ter jih ne bo posredoval tretjim osebam. Podjetje Versa d.o.o kot organizator nagradne igre in upravljalec vodi, vzdržuje, varuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov uporabnikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik vedno možnost in pravico do vpogleda in spremembe podatkov ter lahko od upravljavca zahteva trajno ali začasno prenehanje uporabe njegovih osebnih podatkov.

5. Žrebanje in objava rezultatov

Izžrebani v nagradni igri bodo o rezultatih žrebanja prejeli obvestilo. Nagrajenci bodo prav tako objavljeni na spletni strani www.poi.si na povezavi »nagrade in nagrajenci«. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Izžrebane osebe morajo najpozneje v roku 15 dni po prejetem obvestilu organizatorju prek e-pošte na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. sporočiti svoje podatke za dostavo nagrade (ime, priimek, naslov in
mobilni telefon). Če se nagrajenec na obvestilo o prevzemu nagrade ne odzove oziroma v roku 15 dni od prejema obvestila ne posreduje zahtevanih podatkov v pisni ali elektronski obliki, izgubi pravico do nagrade. V tem primeru nagrada ni podeljena. Zamenjava nagrade za gotovino ni mogoča.

6. Davki in akontacija dohodnine

Izžrebanci nagradne igre bodo nagrade prejeli v trajno uporabo. Akontacijo dohodnine plača Versa d.o.o kot organizator nagradne igre.

7. Seznanjenost s pravili nagradne igre

S sodelovanjem v nagradnih igrah na Facebook strani POI Slovenija sodelujoči potrjujejo, da so seznanjeni s pravili nagradnih iger in jih sprejemajo ter se z njimi v celoti strinjajo.

Vroče informacije

Namestitve

Destinacije

 

Kaj je POI zemljevid?

POI je turistično-informacijski zemljevid, ki ga lahko dobite na večih turističnih točkah po Sloveniji.

Preberi več ...

Zanimiva novička

Vsi naši poslovni partnerji dobijo brezplačno oglaševanje, za eno leto, na naši spletni strani!

All rights reserved! © 2012 POI.si - TakeHigher web design

Spletna stran www.poi.si beleži piškotke z namenom spremljanja obiska te strani.

Z nadaljno uporabo se s tem strinjate.

Razumem